Vi giver gerne et tilbud på din Kloakopgave

Præsentation

MSDbyg er et autoriseret kloakmester firma med speciale i kloakarbejde og mere en 35 års erfaring indenfor entreprenør… Udføre opgaver for offentlige og privat. Alle nedenstående løsninger tilbydes i forbindelse med nybygning, ombygning samt tilbygning, reparation samt renovering. Jeg stiller gerne mine egne erfaringer til rådighed og rådgiver gerne om f.eks. myndighedskrav, materialevalg, vedligeholdelse, kvaliteter m.m. og skræddersyer en løsning efter kundens behov ønsker.

Vi uddanner vores folk efter gældende lov og arbejdsbeskrivelse, vejen som arbejdsplads og rør- og anlægskursus.

​MSDbyg ønsker at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst entreprenørfirma. Vi udfører alle tænkelige opgaver som minigraveri, udlejning af maskiner, jordflytning og meget mere. Vi udfører store som små opgaver på hele Sjælland, Lolland og Falster samt Møn.

​HAR DIN KOMMUNE STILLET KRAV OM SEPARATKLOAKERING?

Vi tilbyder også kloakrenovation i form af separatkloakering. Efterspørgslen på denne type af kloakservice er stigende, fordi de størstedelen af de danske kommuner har vedtaget, at der skal indføres separatkloakering. Separatkloakering betyder, at man anvender to forskellige ledninger til at lede spildevand og regnvand væk, i stedet for en fællesledning. Dette er mere miljøvenligt, men er også en bedre sikring med ekstreme regnskyl, som der forventes at komme flere af i Danmark i fremtiden. Dette skyldes, at der er større chance for, at den separate ledning til regnvand bedre kan rumme mængden af vand, når der ikke samtidig skal spildevand gennem den samme ledning.

NEDRIVNING

Når man står over for en nedrivning er der mange hensyn at tage, enten det er en totalnedrivning af hele ejendommen eller en del af en bygning udvendig eller indvendig der skal rives ned. Så vil vi være den foretrukne partner om du er boligejer, boligselskab, forsikringsselskab, landbrug, m.fl. så løser vi opgaverne for dig.

Nedrivningen vil blive foretaget med maksimal fokus på omgivelserne og miljøet, samt at levere en høj genanvendelsesgrad for de nedtaget materialer. 

​BELÆGNINGSOPGAVER

Overvejer du dette er der behov for ny belægning.

Er de gamle fliser ujævne, grimme og knækket.

Ønskes etablering af nye arealer med fliser og belægninger.

Trætte af huller og spor i indkørslen.

Brug for køre faste belægninger.

Ønske om at pifte nuværende belægninger og arealer op.

Mindre vedligeholdelse af udvendige arealer.

Etablering og renovering af støttemure, kampsten mure, hugget granit mure.

Der er mange former for fliser og belægninger at vælge i mellem. Men vi kan hjælpe med at løse mange forskellige belægningsopgaver for dig herunder terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørs arealer om det er fliser, grus, sten eller knust granit i flere størrelser og farver, så vil vi være den foretrukne partner. Om du er boligejer, boligselskab, forsikringsselskab, landbrug, m.fl. så løser vi opgaverne for dig.

Overvejer du dette er der sikkert behov for nedrivning.

Skal du bygge nyt.

Skal du bygge om.

Renovering af bygninger såvel indvendig som udvendig.

Træt af at vedligeholde bygninger som ikke er brugbare mere.

Oprydning efter brænd, storm eller andre skader.

JORDARBEJDE

Overvejer du dette er der behov for jordarbejde.

Bundsikring og opbygning af bundgrus.

Planering samt terrænregulering.

Opbygning og vedligeholdelse af veje, stier og pladser.

Udlægning af muld, grus og sten.

Opbygning af skråninger og volde.

Udgravning for kabler og rør.

Oprensning og udgravning til vandhuller og søer.

Kystsikring mod højvande.

​​

Se et udpluk af vores ydelser herunder​

om virksomheden

MSD er et autoriseret kloakmester firma med speciale i kloakarbejde og mere en 35 års erfaring indenfor entreprenør. Vi udfører opgaver for offentlige og privat. Alle nedenstående løsninger tilbydes i forbindelse med nybygning, ombygning samt tilbygning, reparation samt renovering.​

Vi udfører​

Ombygning/Tilbygning

belægningssten

Renovering

Tilbygning

Gravning af grunde​

Kloakering i by og land

Afretning af grunde

Støbning af gulve

MSD BYG

​Hasbjergvej 30, 4760 Vordingborg

Man - Søn: 24 timers service