​40 års erfaring

sports-and-competition (1)

24 timers service​

24-hours

autoriseret kloakmester

good (1)

Autoriseret entreprenør udfører både arbejde for offentlige og private

MSD Byg er et autoriseret kloakfirma med speciale i kloak arbejde og mere en 40 års erfaring indenfor entreprenørarbejde. Vores firma udfører opgaver for både offentlige og private i Vordingborg,Rønnede, Næstved, Præstø og Møn.

Alle nedenstående løsninger tilbydes i forbindelse med nybygning, ombygning samt tilbygning, reparation og renovering. Vi stiller gerne vores egne erfaringer til rådighed og rådgiver gerne om f.eks. myndighedskrav, materialevalg, vedligeholdelse, kvaliteter m.m. og skræddersyer en løsning efter kundens behov ønsker. Vi uddanner vores folk efter gældende lov og arbejdsbeskrivelse, vejen som arbejdsplads og rør- og anlægskursus.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst entreprenørfirma. Vores entreprenør udfører alle tænkelige opgaver som gravning med minigraver, udlejning af maskiner, jordflytning og meget mere.

Har din kommune stillet krav om separatkloakering?

Vores entreprenørfirma tilbyder også kloakrenovation i form af separatkloakering.

Efterspørgslen på denne type af kloakservice er stigende, fordi de størstedelen af de danske kommuner har vedtaget, at der skal indføres separatkloakering. Vores kloakmester står derfor klar til at hjælpe dig.

Separatkloakering betyder, at man anvender to forskellige ledninger til at lede spildevand og regnvand væk, i stedet for en fællesledning. Dette er mere miljøvenligt, men er også en bedre sikring med ekstreme regnskyl, som der forventes at komme flere af i Danmark i fremtiden.

Dette skyldes, at der er større chance for, at den separate ledning til regnvand bedre kan rumme mængden af vand, når der ikke samtidig skal spildevand gennem den samme ledning.

Vores entreprenør tilbyder nedrivning som service

Når man står over for en nedrivning, er der mange hensyn at tage, hvad enten det er en totalnedrivning af hele ejendommen eller en del af en bygning udvendig eller indvendig der skal rives ned. Så vil det være en god ide at bruge vores entreprenørfirma som den foretrukne samarbejdspartner om end du er boligejer, boligselskab, forsikringsselskab, landbrug, m.fl. Så er vores entreprenør klar til at løse opgaverne for dig.

Nedrivningen vil blive foretaget med en maksimal fokus på omgivelserne og miljøet, samt at levere en høj genanvendelsesgrad for de nedtaget materialer.

Belægningsopgaver udføres af entreprenørfirma

Overvejer du om der er et behov for ny belægning udført af professionel entreprenør?

Er de gamle fliser ujævne, grimme og knækket. Og ønsker du etablering af de nye arealer med fliser og belægninger? Så er MSD Byg klar til at hjælpe dig med lige netop denne opgave. 

Vi hjælper også gerne kunder der er trætte af huller og spor i indkørslen og som ønsker at pifte de nuværende belægninger og arealer op til et fint og lækkert resultat. Med dette foretager vi en behandling der vil mindste vedligeholdelse af udvendige arealer.

Etablering og renovering af støttemure, kampesten mure, hugget granit mure er også et erhverv vores entreprenørfirma gør os i.

Din fortrukne entreprenør

​Vi har mange former for fliser og belægninger at vælge i mellem. Men vores entreprenør kan hjælpe med at løse mange forskellige belægningsopgaver for dig herunder terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørs arealer om det er fliser, grus, sten eller knust granit i flere størrelser og farver, så vil vi være den foretrukne partner. 

Om du er boligejer, boligselskab, forsikringsselskab, landbrug, m.fl. så løser vores entreprenør opgaverne for dig. Vi hjælper også vores kunder med en sikker nedrivning, om end der skal bygges om, eller om der skal bygges nyt. Vi er specialister i renovering af bygninger, både indvendigt og udvendigt. Vi bygger således at det færdige resultat er så vedligeholdelsesfrit som muligt, så du ikke skal bekymre dig om det.

Jordarbejde udføres professionelt af entreprenør

Overvejer du at få foretaget et arbejde med jordarbejde? Så står vores virksomhed klar til at hjælpe dig lige nu. Vi kan tilbyde hjælp indenfor mange forskellige områder når det kommer til jordarbejde.

Vores entreprenørfirma kan tilbyde hjælp indenfor f.eks.:

  • Bundsikring og opbygning af bundgrus.
  • Planering samt terrænregulering.
  • Opbygning og vedligeholdelse af veje, stier og pladser.
  • Udlægning af muld, grus og sten.
  • Opbygning af skråninger og volde.
  • Udgravning for kabler og rør.
  • Oprensning og udgravning til vandhuller og søer.
  • Kystsikring mod højvande.

Kontakt vores entreprenørfirma for et godt tilbud!

Er du interesseret i en af vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte vores entreprenør på telefon: 40 44 83 38 eller på vores mail: msd@os.dk.

Vores entreprenør glæder sig til at hjælpe dig og rykker gerne til bl.a. Næstved, Præstø, Vordingborg og Nørre Alslev.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udpluk af vores ydelser herunder​

om virksomheden

MSD er et autoriseret kloakmester firma med speciale i kloakarbejde og mere en 35 års erfaring indenfor entreprenør. Vi udfører opgaver for offentlige og privat. Alle nedenstående løsninger tilbydes i forbindelse med nybygning, ombygning samt tilbygning, reparation samt renovering.​

Vi udfører​

Ombygning/Tilbygning

belægningssten

Renovering

Tilbygning

Gravning af grunde​

Kloakering i by og land

Afretning af grunde

Støbning af gulve

MSD BYG

Duelundsvej 6

4684 Holmgaard

Man - Søn: 24 timers service